Takk for at du er som søster sitater - motivasjon og kjærlighet (2023)

Søstre er veldig sjeldne i verden.Oftest vil noen være uten en venn eller familiemedlem som kan betro seg.Det beste å ha en søster harHvem skal betro seg til.

Søster er ikke bare en person som har de samme foreldrene med deg.Søsteren kan ta form av en bestevenn, fortrolige eller bare en hyggelig person som hver gang hun er i nærheten gir et smil i ansiktet ditt.Han kan være en person du ser på på jakt etter inspirasjon og motivasjon, som hjelper deg å spille mer, selv når alt rundt deg faller.

Disse takkene for at du er som en søster for meg er en flott måte å uttrykke takknemlighet og glede av å ha noen som en søster i livet ditt.Bare en søster kan få deg til å føle deg en dag som om du var i toppen av verden, og dagen etter var livet ditt på bunnen av havet.

Hvis du leter etter gode sitater om å være som en søster for meg, ikke se lenger.Her er en stor takk samling for at jeg er som søsteren min sitater for meg.

Takk for at du er som en søster for meg.Jeg utviklet så mye som en person fordi vi alltid er for hverandre, og jeg vet alltid at jeg kan stole på deg.Og mange ganger, når foreldrene mine er uoppnåelige eller det ser ut til at de ikke bryr seg, er det hyggelig å ha i livet mitt som jeg kan motstå på.Takk for alt du gjør for meg hver dag.

1. Takk for at du er som en søster for meg.Du vet at jeg er ekstremt takknemlig for dette, og likevel, uansett hvor langt jeg er fra familien, vil du alltid være min nærmeste person.Jeg elsker deg så mye,

120 sjarmerende bursdagsnyheter som vil imponere ...

120 sjarmerende bursdagsnyheter for å imponere kjæresten din

2. Takk for at du er som en søster for meg.Vi var romkamerater på college, og nå deler vi leiligheten.Din hjelp til å arrangere lokalene våre var uvurderlig.Jeg er glad for at vi fremdeles er venner og at vi kan være romkamerater.Takk for at du alltid støtter meg.

3. Takk for at du er som en søster for meg.Til tross for UPS og Falls, kan jeg alltid stole på din hjelp.Takk for at du alltid støtter meg for godt og for dårlig.Jeg støtter deg fullt ut i alt du gjør i livet!

4. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg har ikke søstre, så jeg ville virkelig ha det.Og du dukket opp i livet mitt og gjorde meg lykkelig.Jeg føler meg så nær deg og det gjør meg veldig hyggelig.

5. Takk for at du er som en søster for en god venn og for meg.Takk for at du hadde på meg flanellskjortene og lånte favorittkjolene mine.Og takk for at du delte en av de beste delene av livet mitt med meg - mitt arbeid!Du gjør arbeidet til en glede.

6. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten din støtte og hjelpe alle disse årene.Du holdt meg på bakken og holdt meg på riktig vei.Takk for et smil, tårer og tid brukt sammen.

7. Takk for at du er som en søster for meg.Det var flott å ha noen rundt deg som forstår livets press og galskap, som jeg kan le og være meg selv med.

8. Tusen takk for at du er som en søster for meg.Det var så hyggelig å ha deg alle disse årene.Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten deg.Takk for at du alltid er der.

9. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg har ingen søstre, så det var utrolig at vi ble venner da vi gjorde det - nå har jeg noen som jeg kan ringe, hvis jeg kjeder meg og vil ut og du er noen jeg kan snakke med om gutter.

10. Takk for at du var når jeg trengte deg.Du er som en søster for meg, men uten krangel!Mye latter.Jeg er glad for at vi har oss selv her i denne verden!

11. Takk for at du er en søster for meg, selv om vi ikke er i slekt.Vi kunne ikke gjøre det uten deg.Takk for at du alltid støtter meg, og du har en arm som jeg kan gråte når jeg trenger å snakke med noen.

12. Takk for at du var sammen med meg.Du er som en søster for meg;Jeg vet at jeg alltid kan stole på deg i alle tilfeller.

13. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg vet at foreldrene mine ville være glade for å se oss i denne tilstanden.Du er virkelig fantastisk, og jeg håper du vet det!

14. Takk for at du er som en søster for meg.Du har alltid vært med meg i gode og dårlige øyeblikk.Uten deg ville jeg ikke være i stand til å takle noen ting.

15. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg setter pris på tiden sammen, samtaler og råd du ga meg.Du er min høyre hånd, og jeg kan ikke forestille meg livet uten deg ved min side.

16. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg tror ofte jeg ikke har noen på min alder som jeg kunne snakke med.Så takk for at du hørte når jeg trenger å snakke med noen.Det betyr mye.

17. Takk for at du er som en søster for meg.Det er flott å ha den beste vennen du kan be om råd eller bare snakke om tilfeldige ting.Jeg er veldig heldig.

18. Tusen takk for at du er som en søster for meg.Det er veldig vanskelig å finne venner som voksen, men du har vært med meg fra det øyeblikket jeg møtte deg.Tusen takk for at du alltid er, og du får meg alltid til å le.

19. Takk for at du var sammen med meg.Du er som en søster for meg, og jeg er glad for at jeg har noen som deg.Takk for at du alltid forteller meg sannheten, uansett hvor slem eller fin.Du kaller det alltid som du kan se, og jeg setter stor pris på det.

20. Takk for at du er en søster for meg.Noen ganger glemmer jeg hvor fint det er å ha en eldre søster, og nå er jeg klar over det.Takk for en så positiv innvirkning på livet mitt og hjelp i vanskelige tider.

21. Takk for at du alltid er der.Jeg vet at alle sier det, men jeg tror virkelig det med deg.Du er der for å tilbringe tid med meg og leke, men holder meg også i sjakk og forteller meg når noe er galt, så jeg har ikke et følelsesmessig sammenbrudd.Takk skal du ha.

22. Takk for at du er en eldre søster og ga meg råd.Når det er vanskelig for meg, kan jeg alltid stole på deg at du vil være med meg.Jeg er veldig takknemlig for at jeg har en så god venn som deg.

23. Takk for alt;Du er en fantastisk venn.Du er alltid med meg når jeg er i nød.En ting jeg vet med sikkerhet at jeg alltid kan stole på deg at du vil snakke med meg.

24. Takk for at du er som en søster for meg.Noen ganger ser det ut til at vi alltid var sammen, selv når vi var yngre.Inntil i fjor var jeg ikke klar over hvor mye jeg elsker deg og jeg verdsetter i livet mitt.Takk for at du er den beste søsteren i verden.

25. Takk for at du er som en søster for meg.Du får meg til å le, gråte og smile hele tiden, ikke engang innse det.Jeg kan gå til deg med alt som skjer i livet mitt.Du er virkelig den beste eldre søsteren som noen gang har blitt opprettet, og jeg er veldig takknemlig for din ubetingede kjærlighet og støtte.

26. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg er ekstremt takknemlig for at jeg kan kalle deg min venn.Takk for at du alltid fikk meg til å le og at du er med meg i nød.

27. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort hvis vi ikke hadde hverandre, hvor vi kunne motstå og snakke når vi er stresset eller lykkelige.Du er en av de største vennene i livet mitt, og jeg håper du vet at du alltid kan ringe meg hvis jeg kan hjelpe deg på noen måte.

28. Takk for at du er som en søster for meg.Uten deg ville jeg aldri vite hvor kult det er å ha en slik søster som deg.Du er alltid med meg, og det betyr mye.

29. Takk for at du er som en søster for meg.Mange søstre prøver å passe på brødrene sine, men du var mer som den beste vennen, alltid passet på meg og prøvde å forstå meg.Takk skal du ha.

30. Takk for at du alltid har vært for meg som en søster, selv om vi er så forskjellige mennesker.Takk for at du alltid er når jeg trenger noen, og enda viktigere, takk for at du er når jeg ikke trenger det.

31. Tusen takk for at du er en god søster.Med alderen innser jeg hvor viktig det er å ha en god søster som deg.Vi har gått gjennom mye, og vi har fortsatt mange stier foran oss, som vi vil følge i fremtiden.Du vil alltid være min beste venn.

32. Takk for at du alltid er der vi trenger noen vi kan stole på.Jeg vet at det vil være vanskelige tider når folk kommer og går, men jeg er glad for at vi har hverandre og ingenting kan bryte vennskapet vårt.

33. Takk for at du er der når jeg trenger deg og støtter meg.Jeg elsker å få uventede nyheter om at du vil spise noe, le, snakke om arbeid og liv, gå med deg rundt i byen og vite hvor mye jeg kan le med deg.Det er alltid bra å ha en søster.

34. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg føler meg så glad at jeg har deg i livet mitt, og jeg setter mer pris på deg enn du tror.Du får meg alltid til å le, du er med meg når jeg trenger det, og jeg elsker absolutt at vi kan være rundt oss selv.Du er en virkelig fantastisk person og jeg elsker deg!

35. Takk for at du er som en søster for meg.Du serverer alltid med gode råd og arm som du kan gråte på.Jeg vet at du alltid vil være der.Jeg er takknemlig for at vi møttes!

36. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg elsker hvordan vi gjør alt sammen, og du bryr deg alltid om meg.Du er som en søster jeg aldri har hatt.

37. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg har alltid følt at du er søsteren min, men nå, når vi bor sammen i flere måneder som en del av dette internship -programmet, skjønner jeg hvor viktig du er for meg.Takk for at du fant en tid for meg når vi ikke jobber og hjelper meg, selv om dette ikke er din jobb.

38. Takk for at du er som en søster for meg.Da jeg ikke hadde gode forhold til megEkte søster, du var med meg.Om nødvendig ga du meg råd og veldig følelsesmessig støtte.Jeg har det veldig bra med deg, jeg opplever eventyr og snakker om forhold, familieproblemer, sladder, liv og alt.Og takk, spesielt for en tur til stranden.Det var en så morsom tid.Jeg elsker deg som en søster.

39. Takk for at du var som en søster.Du er alltid med meg.Jeg vil bare at du skal vite at døren min alltid er åpen og jeg elsker deg veldig mye.Tusen takk!

40. Takk for at du alltid er med meg.I årevis har du vært en flott søster og venn for meg.Du er alltid der jeg trenger deg.Takk skal du ha.

41. Takk for at du er eldre søster for meg.Jeg er glad for at vi er så gode venner!Jeg vet at jeg alltid kan stole på deg.

42. Takk for at du var sammen med meg.Takk for alltid min, selv om det ikke er gøy.Takk for at du er som en søster fordi jeg elsker deg.Du er bedre enn noen søster jeg noen gang har hatt eller jeg noen gang vil ha.

43. Takk for at du hjalp meg når jeg er i en vanskelig situasjon, dømmer du meg ikke, selv om jeg gjør noe dårlig, og du er med meg når jeg trenger en klem eller råd.Du er virkelig som en av søstrene mine.

44. Takk for at du er en så god venn.Hver gang jeg trenger god latter og råd om kjærlighetslivet mitt (eller mangelen på det), ser jeg på deg og du støtter meg alltid.Jeg er så glad for at vi har oss selv i alt.Vi ønsker deg mange år med å ha det gøy sammen!

45. Takk for at du alltid er med meg, selv når det gjelder å snakke om morsomme og sjarmerende ting som skjedde på jobben.Jeg er glad for at vi kan stole på oss selv som søstre.

46. ​​Takk for at du er som en søster for meg.Jeg er takknemlig for at vi har hverandre og er takknemlig for alt du gjør for meg.Du er som en søster for meg, men bedre.

47. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg anser at båndet vårt er veldig spesielt og unikt, en som er vanskelig å beskrive, men bare vi kan til og med begynne å forstå det.Takk for at du er den mest fantastiske vennen du kan drømme om!

48. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg liker øyeblikk når vi handler, snakker om gutta og tilbringer natten hjemme.Jeg vil at du skal vite at jeg vil være med deg i fremtiden.

49. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg kunne virkelig ikke be noen bedre å vises i livet mitt.Vi har vært venner i litt over et år, og jeg vet at vennskapet vårt vil overleve hele livet og lenger.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten deg og din ledningsevne på denne vanvittige banen som heter livet.Den veldig bevisstheten du støtter meg får meg til å føle meg bedre, sterkere og dristigere enn noen gang før.

50. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten deg.Vi overlevde så mye sammen, og jeg er veldig glad for at vi kan snakke om alt og utvikle oss sammen.

51. Takk for at du er som en søster for meg.Du var den første jenta jeg møtte da jeg flyttet til videregående, og vi henvendte oss veldig til hverandre alle disse årene.Det er ingen dag at vi ikke snakker eller ser hverandre.Takk for at du var med meg da det ikke var noen andre, og takk for at du godtok beslutningen min om å gå på skolen.Jeg elsker din søster!

52. Takk for at du er som en søster for meg.Du er alltid med meg når jeg trenger å gi ventil eller fortelle noen hva jeg føler.Jeg er så glad for at vi har oss selv.Du er virkelig den beste vennen som alle kan be om;Tusen takk.

53. Takk for at du er som en søster for meg.Du lar meg losse frustrasjonen din og fortell meg alltid hvor mye du elsker meg.Hver gang jeg er deprimert, vet jeg at ingen andre vil fortelle meg at han elsker meg mer enn deg!

54. Takk for at du er en så god venn.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten deg.Du kan alltid snakke med meg og hjelpe meg når jeg trenger det.Takk for at du er som en søster for meg.

55. Takk for at du alltid er med meg, selv om vi ikke er i slekt.Takk for at du passer på meg og får meg til å føle meg bedre når jeg er syk.Takk for hjelpen på så mange måter og å være søster for meg, selv om vi ikke er i slekt.

56. Takk for at du er en søster og du bryr deg om meg, selv om vi ikke har en klassisk "søster Bond", takk for at du passer på meg når jeg er syk, takk for at du tåler meg og takk for meg for Å være med meg.

57. Du er søsteren min fra en annen mester, en søster jeg aldri har hatt.Takk for at du er sammen med meg for godt og for dårlig og alltid med meg.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten deg!

58. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg tror ikke noen andre kunne forstå forholdet vårt.Da vi handlet og jeg kjøpte deg de hotteste draktene og vi begge danset til musikk, forsto ingen andre det.Dette er det som gjør ham så vakker og spesiell.Takk skal du ha

59. Takk for at du er som en søster for meg.Hver gang jeg trenger råd om noen sak, er du med meg, og du kan alltid lytte til meg.Jeg kan fortelle deg alt, og du dømmer meg aldri, uansett hva jeg forteller deg.Du er en av de mest snille menneskene jeg noensinne har kjent.Nok en gang, takk for at du er som en søster for meg.

60. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg elsker hvordan vi kan snakke med hverandre om alt og ingenting.Vi har det veldig bra når vi bruker tid, og jeg føler at jeg har kjent deg hele livet.Takk for at du er en så positiv person i nærheten;Jeg er alltid i godt humør når vi er sammen.

61. Takk for at du er som en søster for meg.Vi har vært venner siden videregående, og jeg har alltid vært glade for at vi er så gode venner.

62. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg ville være deprimert hvis jeg ikke hadde deg der i fjor.Du hjelper meg alltid med å finne ting, bøker og mennesker.Takk for alle tingene du gjør.

63. Takk for at du er som en søster for meg.Du viste meg mye støtte siden jeg flyttet hit, og jeg er veldig takknemlig for det.

64. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg er veldig glad for at jeg kan være en del av livet ditt og at du alltid er med meg.Jeg er veldig takknemlig for at du forstår hva som skjer i hodet mitt, og du vet hvordan du kan hjelpe meg.Jeg liker å være med deg.

65. Takk for at du er den beste søsteren i historien!For å være sammen med meg når det ikke er noen andre.Takk for at du åpnet hjertet ditt og tok meg til ham.Jeg elsker deg så mye!

66. Takk for at du alltid er med oss.Vennskapet vårt er en veldig viktig del av livet mitt.

67. Du har alltid vært med meg i løpet av mitt første studieår.Da jeg flyttet til en annen sovesal, prøvde du å besøke meg hver uke og sørge for at jeg spiser godt og tilbringer tid med venner.Du hadde en positiv innvirkning på livet mitt på mange måter.

68. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg har aldri hatt en søster, så dette forholdet er virkelig spesielt for meg.Når jeg ser tilbake på vennskapet vårt de siste seks årene, føler jeg meg veldig bra med meg selv, og vet at jeg har noen i livet mitt som virkelig bryr seg om meg og elsker ubetinget.Takk for alt.

69. Takk for at du er som en søster for meg.Uten deg ville jeg ikke kunne studere på college.Takk for at du er en god venn og for at du alltid var med meg når jeg trengte deg mest.

70. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg er heldig at jeg har noen i livet mitt som alltid er med meg, og vi kan alltid snakke om alt.Jeg er spent på å se hva som vil skje videre!

71. Takk for at du er som en søster for meg.Du var der da jeg trengte deg mest, støttet meg og lo med meg i de mørkeste øyeblikkene.Du er den beste søsteren jeg kan be om.Du har alltid tid til broren din og dømmer ham aldri, selv om jeg ikke fortjener det noen ganger.Jeg elsker deg

72. Takk, min venn, du er som en søster for meg.Jeg er veldig glad for at vi møttes på college.Din ubetingede støtte vil alltid bli husket, og jeg håper at en dag, når du kan få barn, vil jeg like ideen om å bli tante hvis du noen gang tenker på det.

73. Takk for at du var en søster jeg ikke hadde.Alltid for å snakke, hjelpe meg og høre når jeg trenger noen jeg kan snakke med om forskjellige saker.Du er en person som jeg alltid adresserer i nød.Takk for at du er som en søster for meg.

74. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg kan ikke forestille meg livet uten deg som min beste venn, og jeg setter pris på at du er i ham.Hvis jeg noen gang trenger deg, eller hvis jeg har noen problemer, vet jeg at jeg alltid har en øre lytting.

75. Takk for at du er en søster for meg.Som eneste barn husker jeg ikke nøyaktig hvordan det var, men jeg kunne oppleve det hele med deg.Takk for at du alltid er sammen med meg og lytter til meg.Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten deg.

76. Takk for alt du gjør for meg.Jeg tror ikke jeg kan be deg om noe mer.Jeg spør deg mye, og etter svaret ditt er det aldri litt av annet enn nåde og kjærlighet.Jeg setter pris på det med alderen mer og mer.Takk for at du er en så god venn for meg.Du er noen spesielle for meg.

77. Takk for at du var sammen med meg.Noen ganger ser det ut til at vi alltid har vært venner, og at jeg aldri vil at det skal endre seg.Du betyr så mye for meg.

78. Du er en så morsom person og jeg er glad for at du er her i livet mitt.Vi gikk gjennom mye sammen, men du har alltid vært med meg når jeg faller.Jeg skjønner hvor heldig jeg er at jeg har noen så nær familien min, og jeg er takknemlig for det hver dag.

79. Takk for at du alltid er med meg.Det var noen veldig vanskelige øyeblikk i livet mitt, og jeg er veldig takknemlig for at du alltid har vært sammen med meg for å hjelpe meg med å gå gjennom dem.Din støtte betyr mer enn du tror.

80. Takk for at du er som en søster for meg.Du har alltid sørget for at jeg ble inkludert i spilledatoene og invitert til bursdagsfestene dine.Jeg beundrer din sosiale personlighet, og jeg håper du fortsatt vil være min venn når vi blir voksen.

81. Takk for at du er som en søster for meg.Du er den beste vennen du kan ha.

82. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg elsker deg og jeg kan ikke forestille meg livet uten deg.Du er alltid med meg, selv om jeg ikke fortjener det.Tusen takk for hjelpen i vanskelige tider.

83. Takk for at du er som en søster for meg.Vi gjør alt sammen og elsker hvordan vi ler.Dere får meg alltid til å føle meg bra sammen, til tross for alle mine feil.Takk for at du er en fantastisk venn og søster.

84. Takk for at du er som en søster for meg.Du hjalp meg virkelig med å elske epler og finne ut om været.Jeg føler at vi kan snakke med hverandre om alt, og dette er en av grunnene til at jeg elsker å ha deg med meg.

85. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg innrømmer at jeg er misunnelig på forholdet ditt til broren min.Det ser ut til at du er de beste vennene, men når du tilbringer tid med meg, har vi også det gøy.Takk for at du er som du er.

86. Takk for at du er som en søster for meg.Dette betyr at søsteren min har så stor innvirkning på livet mitt.Selv om vi vet at blodet er tykkere enn vann, kan jeg si med glede at du er tykkere.

87. Takk for at du er som en søster for meg.Ikke alle jenter er like lojale, hjelpsomme og fantastiske som deg.Jeg håper at vi alltid vil forbli våre beste venner.

88. Takk for at du alltid er med meg.Du er som en søster for meg, og jeg elsker å tilbringe tid med deg mer enn noen over hele verden.Jeg er så glad for at vi befant oss.

89. Takk for at du er en så fantastisk søster.Selv om vi krangler noen ganger, setter jeg pris på og elsker deg mesteparten av tiden.

90. Takk for at du er en fantastisk søster.Jeg vet at det noen ganger var spenning mellom oss, men jeg setter veldig pris på din tilstedeværelse i livet mitt.Jeg tror vi har veldig gode forhold nå, og jeg er glad for at du er i nærheten, og bringer smil og latter til familien min.

91. Takk for at du alltid er med meg, du hører på meg og at du er min andre halvdel.Du får meg til å føle at jeg kan slå alt.

92. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg elsker at vi bare kan være dumme og at vi ikke trenger å bekymre oss for noe.Du er autentisk, hyggelig og medfølende.

93. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg kan alltid stole på råd eller arm som du kan gråte inn i.Da vi møttes for første gang, visste jeg at vi ville være venner.Jeg håper at vi går sammen gjennom livet, vi vil holde oss så nærme.Uansett hva som vil skje i fremtiden, vil jeg alltid elske deg og dyrke vennskapet vårt.Takk for at du ga meg noen jeg kan modellere selv på.

94. Takk for at du er som en søster for meg.Vi har mange felles interesser, og vi liker å utføre de samme aktivitetene.Selv om vi er forskjellige i måten å håndtere forskjellige forhold, elsker jeg hvor mye du bryr deg om meg og vennskapet vårt.Jeg håper at vi en dag vil kunne oppleve alt livet har å tilby.

95. Takk for at du er som en søster for meg.Det er hyggelig å ha noen som kan henvise til meg og min situasjon.Jeg er veldig takknemlig for at vi møttes.

96. Takk for at du er som en søster for meg.Når jeg vokste opp, hadde jeg ikke søsken, så noen ganger tror jeg at jeg ikke vet mye om familien min.Takk for at du lærte meg hvordan familier er og hvordan søsterforhold ser ut.

97. Takk for at du er som en søster for meg.Hvis jeg trenger hjelp til noe, er du alltid der.Du er en god venn og en person som bryr seg mest om meg.Jeg vil savne deg under ditt fravær fra skolen.

98. Takk for at du er som en søster for meg.Jeg er sikker på at jeg alltid kan stole på din kjærlighet og støtte, akkurat som min blodsøster.

99. Takk for at du alltid har vært som en søster for meg.Jeg er glad for at vi tilbrakte så mye tid med hverandre alle disse årene, og at jeg vil ha deg til slutt.

100. Takk for at du er som en søster.Jeg elsker å snakke med deg om livene våre og den store verdenen.Jeg vet at du alltid vil være med meg, uansett hva som vil skje i fremtiden.Og jeg gjør det samme for deg!

Jeg håper du liker disse takk for at du er som søsteren min siterer for meg.Det er min velsignelse å dele dem med deg.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 09/09/2023

Views: 5762

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.