Takk for at du støtter bedriftens sitater - beste meldinger (2023)

Thank You For Supporting My Business Quotes - Best Messages (1)

Vil du vise din takknemlighet for kundene dine?Leter du etter noe som går utover et enkelt "takk" -brev?Se bestTakk for at du støtter bedriftssitatene mineSpesielt laget for deg!

 1. Takk for at du støtter virksomheten min!Du er en så stor hjelp for meg og min virksomhet.Jeg setter pris på alt du gjør for virksomheten min, og jeg vil betale tilbake fordelen ti ganger over.Takk for alt du gjør for å hjelpe meg med å gjøre virksomheten min vellykket.
 2. Hvis du har hjulpet meg ut, vil jeg si takk.Enten du er en nåværende kunde, har henvist en venn, sendt til en av konkurransene mine eller hjulpet med den rare lenken, setter jeg pris på din støtte!
 3. Takk for at du støtter virksomheten min og de små bedriftene rundt deg.Du støtter ryggraden i samfunnet ditt, og det er noe å være stolt av!
 4. Jeg vil takke akademiet, jeg vil takke familien min, og jeg vil takke mine småbedriftskunder.Du er ikke bare en viktig del av virksomheten min, du er også livsnerven.
 5. Til alle menneskene som støttet virksomheten min, sender jeg ut en stor takk!Jeg elsker å ha deg til å stole på når tidene blir grove.Skål til mange flere års suksess!
 6. Du er ganske fantastisk for å støtte virksomheten min.Jeg vil gjerne takke deg.Bare fordi du var fantastisk nok til å gi meg en sjanse til meg og min virksomhet.
 7. Jeg vil takke deg for at du støtter virksomheten min.Ved å kjøpe dette produktet har du hjulpet meg med å utvide virksomheten min og gjøre det til en suksess.Tusen takk for at du viser din støtte.
 8. En stor takk til alle våre kunder som har støttet oss.Jeg kan ikke si hvor virkelig takknemlig jeg er for støtten du har gitt oss.Det var mye hardt arbeid vi la ned, og vi ønsket ikke å la noen av dere nede.Hvis det ikke var for kundene som støttet oss, er vi kanskje ikke der vi er i dag.
 9. Takk for at du støtter virksomheten min!Hver krone hjelper meg å overleve, og jeg setter stor pris på det.Hvis du kjøper noe fra dette nettstedet, vil jeg være evig takknemlig for din støtte.
 10. Jeg vil takke deg veldig for at du støtter virksomheten min!Hvis du ikke har gjettet nå, driver jeg en restaurant.Patronasjen din har brakt folk inn i restauranten, noe som gjør meg til en takknemlig kokk.Jeg liker også å betjene dine behov og gi deg god service.
 11. Takk for at du støtter virksomheten min.Ikke bare med pengene dine, men med din tillit.Enten gjennom servicebesøk eller online ressurser, er jeg takknemlig for å ha deg som kunde.Jeg lover å fortsette å gi deg samme dyktighetsnivå som har holdt deg tilbake.
 12. Enten du har brukt tjenestene mine eller kjøpt produkter fra meg, vil det ikke gå upåaktet hen.Vi setter pris på det!Du er grunnen til at vi er i stand til å fortsette å gjøre det vi elsker hver dag.Takk for at du støtter virksomheten min.
 13. Du har hørt det sagt før, sannsynligvis mange ganger.Men du vil aldri høre det nok: din støtte betyr alt for meg.Du er grunnen til at jeg gjør det jeg gjør hver dag.Når jeg tenker på de som er villige til å kjempe sammen med meg, føler jeg at vi alle er i dette sammen.Et team, som jobber mot ett endelig mål, målet om å betjene kundene våre og gi dem utrolig service.
 14. Vi har alle ting vi vil si takk for i livene våre.Jeg bestemte meg for at det er på tide å vise litt takknemlighet for all støtten jeg har fått gjennom årene.Denne listen er dedikert til de som har bidratt til å gjøre meg til den jeg er i dag og gitt meg inspirasjonen jeg trenger for å lykkes.
 15. Jeg takker for at du støtter virksomheten min.Dette hjelper meg å fortsette å lage flere videoer, forbedre appen og skyve ut nye og spennende tillegg folk vil se.Med din hjelp kan jeg fortsette å gjøre det jeg gjør!
 16. Takk for at du støtter ideen.Vi elsker tilbakemeldingene dine.Du ga oss god støtte og oppmuntring, noe som hjalp oss med å utvikle vår virksomhet i denne konkurransedyktige økonomien.
 17. Takk for at du støtter min lille bedriftssatsing.Det betyr mye for meg at du bryr deg nok til å ta deg tid ut av det travle livet ditt og gjøre noe spesielt for meg eller selskapet mitt.Jeg setter pris på det, og jeg vet at mamma ville være glad for å høre om din støtte.Takk igjen!
 18. Jeg ville fortelle deg hvor mye jeg setter pris på kjøpet ditt.Det betyr mye for meg, og det betyr mye at du vil støtte virksomheten min.Det er veldig spennende fordi det å starte min egen virksomhet var noe av det vanskeligste jeg har gjort i livet mitt, men nå er jeg virkelig spent på hvordan det vokser.Tusen takk for at du er der.
 19. Takk for at du støtter virksomheten min.Markedsføringsplanen din er flott, og jeg ville ikke ha oppnådd halvparten av det jeg har uten din hjelp og innflytelse.Takk for at du hjalp meg med å stige over konkurransen.
 20. Takk for at du støtter virksomheten min.Det betyr så mye for meg at du har bestemt deg for å støtte Kickstarter -kampanjen min og kjøpe et av produktene mine.Jeg kan ikke takke deg nok!
 21. Takk for at du støtter virksomheten min.Jeg er takknemlig for at du tok deg tid til å se nettstedet mitt på nettet og lese bloggen min.Jeg håper du har mer informasjon du trenger.Hvis du trenger svar på eventuelle flere spørsmål, kan du kontakte meg.
 22. Takk for all støtten du har gitt meg.Uten din hjelp og kompetanse har jeg kanskje aldri kommet så langt med selskapet mitt.Neste gang du vil ha noen produkter, bare gi meg beskjed, så gir jeg deg rabatt.
 23. Takk for at du er min beste kunde.Jeg håper å være her lenge og håper å tjene mange flere som deg.
 24. Takk for at du er en så fantastisk venn og støttespiller.Din hjelp har vært uvurderlig for meg.Jeg ville ikke være her hvis det ikke var for din visdom.
 25. Takk for at du støtter virksomheten min.Jeg vet at det noen ganger er vanskelig å finne pengene til å kjøpe produktene mine, men jeg setter virkelig pris på lojaliteten din og fortsatte virksomheten.
 26. Takk for at du støtter virksomheten min.Uten din støtte ville jeg ikke vært i stand til å kjøpe forsyningene som er nødvendige for å lage alle våre kule ting, og jeg ville absolutt ikke klart å hente slakken hvis noen er syke eller på ferie.
 27. Takk for at du støtter meg i min virksomhet.Jeg kan ikke tro hvor mye du har hjulpet meg ut underveis.Jeg vet at jeg alltid kan stole på din støtte, og det hjelper meg mye.
 28. Jeg setter pris på all din hjelp, og jeg er glad for å være på denne lange reisen med deg.
 29. Takk for at du er min beste venn.Du er alltid der for å støtte meg i min virksomhet og til og med stille spørsmål, bare slik at du kan forstå hva jeg gjør.Tusen takk.
 30. Takk for at du støtter oss.Vi setter stor pris på virksomheten din.Vi var i stand til å oppfylle salgsmålet vårt på grunn av deg!
 31. Takk for hvert salg og hver bestilling.Jeg setter stor pris på virksomheten din.Du er den beste kunden jeg noensinne har hatt!
 32. Takk for handelen.Vi setter pris på din støtte, og vi prøver alltid å gi god service til våre kunder.Hvis det noen gang er et problem, ikke nøl med å fortelle meg det.
 33. Takk for at du støtter virksomheten min da jeg først startet den.Du var en av mine aller første kunder, og jeg kan ikke takke deg nok for at du ga meg en sjanse til å bevise meg selv.
 34. Takk for at du støtter virksomheten min.Takk for at du hjalp meg med å komme til topps i karrieren med ditt harde arbeid og profesjonelle råd, som er utover det jeg kunne ha håpet på eller forestilt meg.
 35. Takk for at du støtter virksomheten min.Jeg elsker deg så mye og er takknemlig for at du tror på meg.Når vi vokser sammen og opplever nye ting, er jeg glad for å ha deg med meg og ser frem til nye eventyr.
 36. Takk for at du støtter min lille bedrift på sosiale medier.Dine liker og kommentarer får meg alltid til å smile.Selv om jeg hadde en lang og slitsom dag, er det viktig å huske at det er folk der ute som vil støtte min lille bedrift.Jeg setter så stor pris på det.
 37. Takk for støtten til selskapet mitt.Jeg vet at det ikke er lett å kjøpe lokalt bakevarer, og at de noen ganger er vanskelige å få produkter i butikken.Jeg setter stor pris på din patronage og fortsatt støtte.Hvis det er noe du vil at jeg skal bake som ikke er tilgjengelig for øyeblikket, vennligst gi meg beskjed.Hvis noen du kjenner skal motta en takkemelding akkurat nå, kan du sende informasjonen min!Jeg vil gjerne sende dem en takk!
 38. Tusen takk for all den hjelpen du har vært til meg det siste året.Jeg setter stor pris på det harde arbeidet og tiden du har viet til å hjelpe meg med å drive virksomheten min.Du har vært en så fantastisk mentor.
 39. Takk for beskyttelsen.Med din støtte kan jeg fortsette å by på mange auksjoner.Jeg setter pris på deg for å være kunde!
 40. Tusen takk for all din støtte.Jeg ville ikke være i stand til å gjøre ting uten deg.Takk for at du er der og bryr deg om arbeidet mitt.Takk for at du støtter meg til slutten.
 41. Takk for at du er sammen med meg på denne reisen.Jeg tror ikke jeg kunne ha gjort det uten deg.Du har vært der hvert eneste trinn for å heie på meg og holde meg i gang.
 42. Tusen takk for at du støttet meg.Jeg setter stor pris på bidragene dine, og gleder meg til å se deg på lanseringsfesten min neste uke!
 43. Takk for at du fortsetter å støtte virksomheten min.Du har vært med meg fra begynnelsen, fra å brainstorme og bygge forretningsplanen til i dag når vi flytter inn i en 500 kvadratmeter stor plass.Jeg er ikke sikker på hvor denne virksomheten vil være i fremtiden, men jeg er glad for at du er her med meg nå.Takk for at du tror på det jeg gjør.
 44. Takk for at du støtter virksomheten jeg vokser.Jeg vet at det er vanskelig å tro at et selskap kan bygges på nettet, men vi gjør dette sammen og med din hjelp kan mye mer oppnås.
 45. Takk for at du støtter meg og forretningsforetaket mitt.Jeg setter pris på de vennlige ordene du har snakket med alle og din vilje til å hjelpe meg når jeg trenger det.
 46. Takk for all din støtte.Du er alltid der for meg, og forteller meg hvordan jeg gjør en god jobb og roer meg når jeg blir stresset.Takk for at du er en så god venn.
 47. Takk for at du fikk den kampanjen og inspirerte meg til å fortsette å prøve hardere.Jeg setter pris på hvordan din positive energi motiverer meg.
 48. Takk for at du er en så lojal og støttende klient for min nye virksomhet.Jeg setter pris på alt du har gjort for meg, inkludert å snakke meg opp til dine venner og familie.Jeg ser frem til å jobbe her i mange år fremover.
 49. Tusen takk for din støtte.Jeg visste aldri at det å ha en partner kunne være så kult.Din støtte betyr verden for meg, takk for at du er der når jeg trenger en venn å snakke med,takk for at du hjelper megGjør folk fornøyde med produktene mine.
 50. Takk for at du støtter virksomheten min.Du forteller meg alltid at jeg gjør en god jobb.Du sier aldri at jeg fortalte deg det, selv når jeg gjør en feil eller er frustrert over noe.

Se også:Takk for at du valgte oss sitater

I slekt

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 07/11/2023

Views: 6353

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.